免费下载

Bükfürdő

  免费下载

  截屏

  描述

  Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb - 14 hektár területű, 32 medencével rendelkező, több mint 5200 m2 vízfelületű - gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.
  A gyógy- és strandfürdő gyógyvizes medencéi 32-38 °C-os, a strand- és sportolásra alkalmas medencéi 26-28 °C-os vízzel vannak feltöltve. A kicsiket gyermekmedencék, a pancsolás után pedig a szabadtéri modern játszótér és gyermekjátszó szoba vidám játékai várják. A fürdő ingyenes csúszdakomplexuma felejthetetlen élményeket kínál. A pihenni vágyó felnőttek ellazulását tágas pihenőterületek, kényelmes, ingyenesen igénybe vehető pihenőágyak szolgálják. A mozgás szerelmeseit sportpályák (strandröplabda, strandkézilabda, lábtenisz, tollaslabda, füves kispályás labdarúgó pálya, kiskapukkal felszerelt strandfoci pálya, streetball pálya), asztalitenisz, valamint szervezett sport- és szórakoztató programok várják.
  Az egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő minden korosztály számára felüdülést nyújt: a sodrófolyó, a pezsgőágyak és a pezsgőmedence felejthetetlen élményt ígérnek. Az igazán merészek egész biztosan kedvüket lelik majd a beltérből induló, és a fürdő falain kívül tekergő élménycsúszdákban, melyekben fény- és színeffektek teszik még különlegesebbé és vidámabbá a száguldást.
  A szaunázás szerelmesei számára az exkluzív szaunavilágban tepidárium, gőzfürdők, infra- és finn szaunák, aromaszauna és kültéri ördögszauna várja a lazulni és felfrissülni vágyókat. A szaunázás utáni pihenésről a fedett szaunapihenő és a hangulatos szaunakertek gondoskodnak. A kültéri és beltéri hideg vizes merülőmedencéken túl Kneipp-medence, valamint kültéri és beltéri jacuzzik teszik tökéletessé a szaunázás élményét.
  A Medical Wellness Centrumban kiváló szakorvosok felügyelete mellett végzett wellness-fitnesz kezelések szolgálják az egészség megőrzését. A relax és egzotikus masszázsokon túl többek között állapotfelmérés, thermo spa kezelések és sókabin járulnak hozzá a vendégek tökéletes kikapcsolódásához, a teljes harmónia eléréséhez. Önállóan is megközelíthető, mely vendégeink számára lehetővé teszi akár azt is, hogy csak a különleges kezeléseket vegyék igénybe.
  A gyógyvíz jótékony hatását a Fizioterápiás Intézetben alkalmazott tradicionális és modern terápiás eljárások széles skálája egészíti ki. Elismert orvosok és szakképzett gyógyszolgáltatók gondoskodnak arról, hogy vendégeink ideális körülmények között gyógyulhassanak, pihenhessenek. Az egyedi összetételű - alkáli-hidrogénkarbonátos, magas kalcium-, magnézium- és fluortartalmú - gyógyvíz nemzetközi összehasonlításban is rendkívül magas ásványi anyag tartalommal rendelkezik, így egyedülállóan kedvező hatást fejt ki a szervezetre. A nátrium-klorid gyulladáscsökkentő hatású, a kálcium, fluor a csont anyagcseréjében játszik fontos szerepet, a magnézium az izomműködésre hat pozitívan, a szén-dioxid pedig a keringést javítja. Kiválóan alkalmas szinte valamennyi mozgásszervi betegség kezelésére. Emellett a gyógyvíz ivókúra formájában is alkalmazható.
  Az egyes szolgáltatási egységek, a Gyógy- és Strandfürdő, az Élményfürdő és a Szaunavilág önállóan is megközelíthetőek, mely lehetővé teszi azt is, hogy csak szaunázzanak, vagy csak strandoljanak, esetleg csak élményfürdőzzenek, a különböző jegyek kombinálásával pedig kedvezményesen juthatnak szélesebb körű szolgáltatásokhoz.
  Az alkalmazás segítségével ízelítőt kaphatsz Bükfürdő kínálatából. A Programok menüpont bemutatja évi programjainkat. Az Aktuális pont nyomon követésével naprakész lehetsz az érvényben lévő akcióinkkal, fontos eseményeinkkel kapcsolatban. A Térkép opció akkor nyújt segítséget, ha már vendégünk vagy. Beolvasva aktuális pozíciód megmutatja, hogy mit merre találsz a fürdő területén belül.

  用户观点

  6 来自评论

  "很好"

  8.6