Muiswerk Online Tablet

Muiswerk Online Tablet

(2 星级)

(25)


下载 Android 喜欢

1,000 - 5,000 更多应用

将此应用添加至您的列表
De Muiswerk Online Tablet-app geef je de eerste keer je accountgegevens en daarna hoef je nooit meer in te loggen op Muiswerk Online 2.0 (zie onder), dat gaat vanzelf. Je werkt standaard met het hele scherm, overdwars en zonder adresbalk. Je hoeft je scherm niet langer te delen met andere online applicaties. Pas op: je hebt een Muiswerk Online account nodig om iets te hebben aan deze app!
Muiswerk Online 2.0 is het programma in de cloud waarmee je taal en rekenen kunt oefenen op ieder moment van de dag, vanaf iedere plek op het internet en in de wereld, met iedere soort computer, Chromebook of tablet en met alle gebruikelijke webbrowsers.
De Muiswerk Online Tablet-app kan ook gebruikt worden om klassentablets in de onderbouw van het primair onderwijs te ondersteunen. Leerlingen van dezelfde klas kunnen dan makkelijk één of meer tablets delen en toch steeds in hun eigen omgeving in de cloud aan de slag. Pas op: voor deze manier van werken heb je een Muiswerk Online docenten-account nodig en leerlingenaccounts voor al je leerlingen.

Tags: muiswerk online.

本版本最新变化

- Android 5 aanpassingen (minimaal)
- veel te lang wachten op verbinding na invoer foutieve gegevens wordt nu voorkomen
- spaties voor en na schoolnamen worden nu vergeven
- interne communicatie met Muiswerk Online efficiënter gemaakt
- startscherm iets aangepast


对 Muiswerk Online Tablet 的评论和评级

  • 还没有任何评论,第一个发表评论!